Insights-Corporate-Logo

Insights er en global konsulentvirksomhed, der tilbyder akkrediteringer og medarbejderudviklings­ydelser, som primært er baseret på det anerkendte HR-læringssystem, Insights Discovery.

Insights Discovery tager udgangspunkt i evaluering af arbejdsmæssige præferencer, og bygger på en enkel og letforståelig firefarvet model, som har til formål at integrere et fælles sprog, der gør det lettere for medarbejdere, på alle niveauer, at italesætte præferencemæssige forskelle.

Læringssystemets centrale element er Insights Discovery Personprofilen; en personlig rapport der hjælper med at identificere de personlige og samarbejdsmæssige styrker og egenskaber, som profilmodtageren kan drage fordel af at udvikle.

Med udgangspunkt i Discovery-systemet tilbyder Insights en bred vifte af workshops, som kan tilpasses konkrete behov, og som understøttes af en omfattende portefølje af værktøjer, der har til formål at forankre konceptet i hverdagen. 

Video om Insights

Video om Insights Discovery


moment_pro_payoff_CMYK

Moment Professionals er eksperter i rekruttering og onboarding af specialister og ledere på mellem- og topniveau og har siden 1997 matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder. 

Vi har en passion for bright minds; ambitiøse og performanceorienterede folk med den rette personlighed. Vores high performer-netværk, der har eksisteret siden 2007, består af 1500 af de dygtigste og mest attraktive kandidater på markedet.

Hvert år rådgiver vi mere end 100 high performere i deres karrierespor og giver sparring omkring udvikling i deres karriere og støtte i større jobskifte. Vi tilbyder lærende seminarer og events, hvor vores high performers mødes, og hvor erfaringer udveksles i netværk på tværs af brancher og erfaringer. Det er derfor et naturligt valg at støtte op om og deltage i et projekt, som anerkender unge ledere.

Læs mere om vores High Performer-netværk

20 års erfaring

Moment Professionals er en del af Moment A/S, en af de største spillere på rekrutteringsmarkedet, der hvert år bringer mere end 5000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere. Vi arbejder målrettet med kundeloyalitet og er stolte af at have branchens højeste på 44.

Læs mere om Moment, og hvordan vi arbejder med loyalitetsmålinger.  

 

High performers

Som virksomhed kan I få adgang til det attraktive netværk af high performers.

Hvorfor High Performers?

Ikke langt ude i fremtiden vil Danmark uden tvivl mangle kvalificeret arbejdskraft. En virksomheds samlede masse af high performers er derfor altafgørende for overlevelse i den globale konkurrence. Spørgsmålet er ikke længere, om man har råd til at have dem, men snarere om man har råd til ikke at have dem.

Der bliver kamp om fremtidens high performers. For at sikre massen af high performers er det derfor vigtigt at hente dem ind så tidligt som muligt, før de er rykket videre til en konkurrerende virksomhed.

Hvad er en High Performer?

Alle ansøgere optages i netværket på baggrund af tests og en helhedsvurdering. Der bliver lagt særligt vægt på karakterer gennem hele uddannelsesforløbet, karriereforløb, om man er engageret i frivilligt arbejde, har dyrket sport på eliteplan, eller om man har studeret eller arbejdet i udlandet.

Medlemmer af High Performer-netværket er blevet bedømt ud fra to tests. En personlighedstest og en intelligenstest. Personlighedstesten vurderer kandidaternes personlige, dynamiske og kvalitative karakteristika samt deres samarbejdsevne. For at blive optaget i netværket er der særligt lagt vægt på kandidaternes drive, engagement og sociale kompetencer.

Moment Professionals rådgiver mere end 100 high performers om året i deres karrierespor og giver sparring omkring udvikling i deres karrierer og støtte i større jobskifte. Vi tilbyder lærende seminarer og events, hvor vores high performers mødes, og hvor erfaringer udveksles i netværk på tværs af brancher og erfaringer.

Du kan læse mere om high performers i vores undersøgelse: Sådan tiltrækker virksomheder high performers